Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eline krem sürdüğünü görmek

Rüyada eline krem sürdüğünü görmek

Rüyada eline krem sürdüğünü görmek hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, birikimlerine büyük zarar  geleceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eline krem sürdüğünü gördüyseniz:

  • Herkesin kendince haklı olması olayları iyice zorlaştırabilir.

Rüyada eline krem sürdüğünü görmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüne krem sürdüğünü görmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine delalet eder.

Rüyada yüze krem sürdüğünü görmek eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eline krem sürmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, kendini toparlayamayacağına alamet eder.

Rüyada ellerine krem sürmek dertlerine derman arayacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada el kremi görmek rahatının ve huzurunun bozulacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada el krem görmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ellere krem sürmek zor ve kötü günler geçireceğine, çok iyi işler yapılacağına, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments