Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüne krem sürdüğünü görmek

Rüyada yüzüne krem sürdüğünü görmek

Rüyada yüzüne krem sürdüğünü görmek girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, hatalı yollara sapılacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine tabir olunur.

Rüyada yüzüne krem sürdüğünü gördüyseniz:

  • Bazı kişileri köşeye sıkıştırma veya geçme konusunda kendinizce planlar yapıyor olabilirsiniz.

Rüyada yüze krem sürdüğünü görmek sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüne krem sürdüğünü görmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, işlerini yoluna koyacağına tabir olunur.

Rüyada eline krem sürdüğünü görmek her anlamda feraha kavuşacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına yorulur.

Rüyada yüzüne bal sürdüğünü görmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüne pudra sürdüğünü görmek kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, tatlı yorgunluklar yaşayacağına, rahatın kaçacağına işaret eder.

Rüyada yüz kremi görmek aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada yüzüne beyaz krem sürmek yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, daima önüne bakacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüze beyaz krem sürmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments