Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el kremi görmek

Rüyada el kremi görmek

Rüyada el kremi görmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada el kremi gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren belli başlı düzenlemeler, planlar ya da iş birlikleri çok fazla karlı olmasa da, önemli tecrübeler kazanacağınızı veya kazandığınızı unutmamalısınız.

Rüyada ellerine krem sürmek dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına delalettir.

Rüyada eline krem sürmek hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına yorulur.

Rüyada eline krem sürdüğünü görmek sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine delalettir.

Rüyada el krem görmek kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ellere krem sürmek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada el kremi sürmek büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına delalettir.

Rüyada el kremi görmek insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, işlerin rayından çıkacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına tabir olunur.

Rüyada ele krem sürmek ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, başın borçlularla belaya gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments