Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el krem görmek

Rüyada el krem görmek

Rüyada el krem görmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada el krem gördüyseniz:

  • Başkalarının işlerini yerine getirmek veya diğerlerinin yönlendirmeleri doğrultusunda hareket etmek zorunda değilsiniz.

Rüyada el kremi görmek çeşitleneceğine, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ele krem sürmek çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada el krem görmek yeni çalışmalar yapılacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada el kremi sürmek saygın bir hayat yaşayacağına, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına yorulur.

Rüyada eline krem sürmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine işarettir.

Rüyada ellere krem sürmek zorlukların yaşanacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eline krem sürdüğünü görmek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına işaret etmektedir.

Rüyada ellerine krem sürmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments