Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüze krem sürdüğünü görmek

Rüyada yüze krem sürdüğünü görmek

Rüyada yüze krem sürdüğünü görmek kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, dertlerinin sona ereceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, günah işlemekten korunacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Rüyada yüze krem sürdüğünü gördüyseniz:

  • Mutlaka harekete geçme ihtiyacı duyabilirsiniz.

Rüyada yüze krem sürdüğünü görmek birikmiş parasının olacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzüne krem sürdüğünü görmek bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, parasının her geçen gün artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eline krem sürdüğünü görmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, endişelerin sona ereceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzüne pudra sürdüğünü görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yüzüne bal sürdüğünü görmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada yüzüne beyaz krem sürmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada yüzünü krem sürmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine yorulur.

Rüyada yüzüne krem sürmek işinde büyük başarı elde edeceğine, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments