Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eline eldiven takmak

Rüyada eline eldiven takmak

Rüyada eline eldiven takmak sahip olunan gücün kaybedileceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, kolaylıklara kavuşacağına, rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, işlerini tek başına yöneteceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eline eldiven takmak gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla yemek yiyebilir ya da içki içebilirsiniz, fikirlerinizi abartılı şekilde sergileyebilir ya da tutabileceğinizden büyük sözler verebilirsiniz.

Rüyada eline eldiven takmak maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada deri eldiven takmak yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah eldiven takmak mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada eldiven takmak sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına tabir olunur.

Rüyada doktor eldiveni takmak kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına yorulur.

Rüyada kırmızı eldiven takmak geniş bir ev satın alacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına yorulur.

Rüyada kına eldiveni takmak büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına yorulur.

Rüyada beyaz eldiven takmak işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments