Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz eldiven takmak

Rüyada beyaz eldiven takmak

Rüyada beyaz eldiven takmak çok karlı yatırımlar yapacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, maddi olarak zarar edileceğine, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz eldiven takmak gördüyseniz:

  • Daha sakin düşünmeye çalışmalısınız.

Rüyada beyaz eldiven takmak uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, rekabet edebilme gücünün artacağına alamet eder.

Rüyada kına eldiveni takmak hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eline eldiven takmak onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına delalettir.

Rüyada kırmızı eldiven takmak üzüleceğine ve hastalanacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada doktor eldiveni takmak beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, kusursuz bir yaşama kavuşacağına, kişinin rahat nefes alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deri eldiven takmak eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, yaptığı işlerle çok ses etireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eldiven takmak endişelerin biteceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza işarettir.

Rüyada siyah eldiven takmak diploma ve meslek sahibi olacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments