Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah eldiven takmak

Rüyada siyah eldiven takmak

Rüyada siyah eldiven takmak ayağının tökezlemeyeceğine, mutluluk bulacağına, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, cebinin para göreceğine, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına işarettir.

Rüyada siyah eldiven takmak gördüyseniz:

  • Haberini alacağınız hukuki bir değişiklik, yeni bir iş yükünün doğmasına neden olabilir.

Rüyada siyah eldiven takmak alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada eline eldiven takmak ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, aydınlık bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada deri eldiven takmak verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada doktor eldiveni takmak ortaklı işlere girileceğine, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine işaret eder.

Rüyada eldiven takmak pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı eldiven takmak zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz eldiven takmak kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada kına eldiveni takmak sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, ekmeğinin bereketleneceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments