Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı eldiven takmak

Rüyada kırmızı eldiven takmak

Rüyada kırmızı eldiven takmak ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, daha güzelleşeceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine inanılır.

Rüyada kırmızı eldiven takmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız kural dışı şeyler büyük hatalar olarak karşınıza dikilebilirler.

Rüyada kırmızı eldiven takmak kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kına eldiveni takmak kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, her türlü başarıyı elde edeceğine, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz eldiven takmak çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada eldiven takmak büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, işlerinin çok iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada deri eldiven takmak kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eline eldiven takmak girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, şansın çalışmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada doktor eldiveni takmak rızkının eksileceğine, övgü dolu sözler duyacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah eldiven takmak hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments