Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doktor eldiveni takmak

Rüyada doktor eldiveni takmak

Rüyada doktor eldiveni takmak hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına alamet eder.

Rüyada doktor eldiveni takmak gördüyseniz:

  • Konsantrenizi dağıtmamalısınız.

Rüyada doktor eldiveni takmak dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine delalettir.

Rüyada doktor eldiveni görmek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, kişinin başına kötü bir olay geleceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına yorulmaktadır.

Rüyada eldiven takmak doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine işaret eder.

Rüyada beyaz eldiven takmak ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, helal lokmalar yiyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah eldiven takmak hakkını savunamayacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kına eldiveni takmak emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, mutluluk gözyaşı dökeceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı eldiven takmak rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada eline eldiven takmak olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments