Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kına eldiveni takmak

Rüyada kına eldiveni takmak

Rüyada kına eldiveni takmak hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, zor durumda bırakacağına, hem dua alacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kına eldiveni takmak gördüyseniz:

  • Sizin ihtiyaçlarınız karşınızdaki kişilerle çakışabilir, denge kurulması gerekiyor.

Rüyada kına eldiveni takmak maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına delalettir.

Rüyada kırmızı kına eldiveni görmek verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, dertlerden kurtulmaya yorulmaktadır.

Rüyada kına eldiveni görmek elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, dininden vazgeçmeyeceğine inanılır.

Rüyada deri eldiven takmak dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, hayırlı adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada eline eldiven takmak bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada doktor eldiveni takmak ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, kendini toparlayamayacağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı eldiven takmak bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine delalettir.

Rüyada siyah eldiven takmak alın ter ile ekmeğini kazanacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments