Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deri eldiven takmak

Rüyada deri eldiven takmak

Rüyada deri eldiven takmak neşenin ve mutluluğun geleceğine, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, çok büyük zararlar edileceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada deri eldiven takmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri veya bazı olayları hafife almanız durumunda itirazlar, gergin diyaloglar veya ortamlar söz konusu olabilir.

Rüyada deri eldiven takmak sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, çok büyük menfaatler kazanacağına, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına işaret eder.

Rüyada deri eldiven görmek esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine delalettir.

Rüyada siyah deri eldiven görmek geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, hayırlı haberlere, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah deri eldiven giymek başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada eline eldiven takmak atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada siyah eldiven takmak karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına tabir olunur.

Rüyada eldiven takmak işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine alamet eder.

Rüyada doktor eldiveni takmak girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments