Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eldiven takmak

Rüyada eldiven takmak

Rüyada eldiven takmak yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eldiven takmak gördüyseniz:

  • Siz hangi cinsiyetten olursanız olun erkeklerle daha kolay anlaşabilirsiniz.

Rüyada siyah eldiven takmak para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, huzur ve kazanç getireceğine, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına alamet eder.

Rüyada beyaz eldiven takmak çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, sorunların hallolacağına alamet eder.

Rüyada deri eldiven takmak rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada doktor eldiveni takmak kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, işlerinin istediği gibi olacağına, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı eldiven takmak daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına yorulur.

Rüyada eldiven takmak aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayallere kavuşulacağına, rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına işaret eder.

Rüyada eline eldiven takmak büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, itibarın sarsılacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada kına eldiveni takmak her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments