Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin çeyizini görmek

Rüyada annenin çeyizini görmek

Rüyada annenin çeyizini görmek daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına işaret eder.

Rüyada annenin çeyizini gördüyseniz:

  • Kendi yolunuzdan ilerlemeli, sizi başarıya götürecek tatminkar yönü siz belirlemelisiniz.

Rüyada annenin çeyizini görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çeyizi gitmek sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, planlarının bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi çeyizini sermek kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çeyizlerini görmek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada çeyizinin çalındığını görmek aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çeyiz sandık görmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz çeyiz görmek maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada gelin çeyizi görmek sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments