Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyizinin çalındığını görmek

Rüyada çeyizinin çalındığını görmek

Rüyada çeyizinin çalındığını görmek ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çeyizinin çalındığını gördüyseniz:

  • Parasal ödülü olan bir başarı kazanabilir ya da herhangi bir yerden ummadığınız bir para alabilirsiniz.

Rüyada çeyizinin çalındığını görmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çeyiz çalındığını görmek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada çeyizin çalındığını görmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çeyiz görmeye gitmek çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, daima zinde ve genç kalacağına, güzel haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada çeyizlik perde görmek ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına işaret eder.

Rüyada çeyiz düzmek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine tabir olunur.

Rüyada çeyiz satın almak maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada çeyiz eşyaları görmek çok hayırlı işlere gireceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments