Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi çeyizini sermek

Rüyada kendi çeyizini sermek

Rüyada kendi çeyizini sermek yediği ekmeğin verimli olacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, özel hayatında mutluluğu yakalamasına, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, iş hayatında değişiklik yapacağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine tabir olunur.

Rüyada kendi çeyizini sermek gördüyseniz:

  • Bir haber gelebilir.

Rüyada kendi çeyizini sermek aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, güzel huylarının değişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızının çeyizini sermek çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada çeyiz sermek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada gelin çeyizi sermek zor günler geçireceğine, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada fındık sermek maddi anlamda rahatlamaya, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yere un sermek ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına işarettir.

Rüyada mezarlığa çamaşır sermek insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ıslak çamaşır sermek sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments