Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz çeyiz görmek

Rüyada beyaz çeyiz görmek

Rüyada beyaz çeyiz görmek duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, kazancının azalacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, işlerin günden güne daha da artacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz çeyiz gördüyseniz:

  • Bazı konularda liderlik rolüne soyunmanız veya olayları başlatan kişi olmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada beyaz çeyiz görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada çeyizlik dantel görmek çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının çeyizini görmek borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine delalettir.

Rüyada annenin çeyizini görmek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çeyiz odası görmek boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, bir şeyden zarar görmeye tabir olunur.

Rüyada çeyiz görmeye girmek mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, mevlit okutacağına delalet eder.

Rüyada çeyiz eşyaları almak bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına delalettir.

Rüyada çeyizini göstermek hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments