Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyiz sandık görmek

Rüyada çeyiz sandık görmek

Rüyada çeyiz sandık görmek huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, istediği oranda da eğleneceğine, her çalışması ile büyük ses getireceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, markasını duyuracağına, planların aksayacağına inanılır.

Rüyada çeyiz sandık gördüyseniz:

  • Aralarından bazıları gerçekten yararlı olabilecekken, bazılarıysa uygulanabilir olmaktan çok uzak görünebilir.

Rüyada kendi çeyiz sandığını görmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına işarettir.

Rüyada çeyiz sandık görmek sıkıntılarını aşacağına, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine delalettir.

Rüyada eski çeyiz sandığı görmek iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, işte de mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada sandıkta çeyiz görmek bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine delalettir.

Rüyada çeyiz sandığı görmek iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, sorununu kolayca çözeceğine, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına tabir olunur.

Rüyada sandıktan çeyiz çıkarmak ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sandık görmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sandıkta altın görmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments