Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyizlerini görmek

Rüyada çeyizlerini görmek

Rüyada çeyizlerini görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada çeyizlerini gördüyseniz:

  • Eşinizden veya sevdiğinizden ya da en çok sevdiğiniz arkadaşınızdan iyi bir yardım alacaksınız.Bu yardım sizin ihtiyacınıza göre şekillenecek.

Rüyada çeyiz görmeye gitmek yani babasına benzeyeceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çeyiz mağazası görmek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada çeyiz gittiğini görmek gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada çeyiz işlemek sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çeyizlik tabak görmek sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine inanılır.

Rüyada çeyizlerini görmek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına inanılır.

Rüyada bebek çeyizi görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına inanılır.

Rüyada çeyiz vermek bolluk içinde yaşayacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments