Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelin çeyizi görmek

Rüyada gelin çeyizi görmek

Rüyada gelin çeyizi görmek hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelin çeyizi gördüyseniz:

  • Geleceğinize yatırım yapın.

Rüyada gelin çeyizi sermek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, dertlerinin unutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelin çeyizi görmek buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, huzursuzlukların son bulacağına inanılır.

Rüyada çeyiz dükkanı görmek ettiği zararları telafi edeceğine, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, şansının ve bahtının açık olacağına delalet eder.

Rüyada çeyiz yorganı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine yorulur.

Rüyada çeyizlik yorgan görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, ileride çok zengin biri olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada kızının çeyizini sermek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, işlerinin açılıp kazancının artacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada çeyiz serildiğini görmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına delalettir.

Rüyada çeyiz yıkamak kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments