Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyizi gitmek

Rüyada çeyizi gitmek

Rüyada çeyizi gitmek sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, elinin de bolluk göreceğine, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, istediği noktalara ulaşacağına, makam ve rütbe edineceğine, canını ve malını hiçe sayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çeyizi gitmek gördüyseniz:

  • Yakında pek çok alanda aradığınız destek veya yardımı alabilirsiniz.

Rüyada çeyizi gitmek aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, kendisini geliştireceğine delalet eder.

Rüyada çeyiz görmeye gitmek onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada çeyiz almaya gitmek dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada çeyiz yıkamak güzellik ve hayır geleceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada çeyizinin çalındığını görmek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına alamet etmektedir.

Rüyada çeyiz alışverişine çıkmak bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, maddi olarak zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada çeyiz hazırlamak herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada çeyiz gittiğini görmek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor durumda kalınacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments