Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurtayı eline almak

Rüyada yumurtayı eline almak

Rüyada yumurtayı eline almak el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, sevilen bir eşyanın çalınacağına, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yumurtayı eline almak gördüyseniz:

  • Bazı konular veya ilişkiler ilerlemesi gerektiği gibi veya ilerlemesi gereken yönde ilerlemiyor olabilir.

Rüyada elinde yumurta tuttuğunu görmek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine inanılır.

Rüyada elinde yumurta kırıldığını görmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün elinde yumurta görmek aksine daha da zorlaştıracağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine alamet eder.

Rüyada elinde yumurtanın kırıldığını görmek bol muhabbette olacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada elinde yumurta tutmak ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına işarettir.

Rüyada yumurta ele almak çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine delalet eder.

Rüyada yumurtanın elinde kırıldığını görmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına alamet eder.

Rüyada elinde yumurta taşımak rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments