Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurtanın elinde kırıldığını görmek

Rüyada yumurtanın elinde kırıldığını görmek

Rüyada yumurtanın elinde kırıldığını görmek gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, yepyeni biri haline geleceğine, güvenini sarsacağına, maddi sorunlarının artacağına, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, kazancın daha da arttırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yumurtanın elinde kırıldığını gördüyseniz:

  • Tipik tavırlarınızın dışına çıkarak belli bir konuyu lehinize çevirme fırsatı bulabilirsiniz.

Rüyada elinde yumurta kırıldığını görmek verilen sözlerin tutulamayacağına, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine işarettir.

Rüyada yumurtanın elinde kırıldığını görmek yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada elinde yumurtanın kırıldığını görmek tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada çiğ yumurta kırıldığını görmek zorlukların günden güne artacağına, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına delalettir.

Rüyada başkasının yumurta kırıldığını görmek sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırılmış yumurtanın sarısını görmek sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yumurta kırıp yemek ev sahibi olunacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, güven kaybına uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada bozuk yumurta kırıldığını görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments