Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde yumurta görmek

Rüyada elinde yumurta görmek

Rüyada elinde yumurta görmek kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada elinde yumurta gördüyseniz:

  • Başkalarına yapacağınız yardımlar, paylaşacağınız bilgiler veya diğerleri için zaman harcamanızın şimdi veya sonra karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada elinde yumurta kırıldığını görmek sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına yorulur.

Rüyada birinin elinde yumurta görmek tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, kederden ve stresten kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün elinde yumurta görmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine inanılır.

Rüyada yumurta ele almak onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, kazancının da garanti ve sabit olacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinde yumurtanın kırıldığını görmek kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine delalettir.

Rüyada elinde yumurta görmek kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına rivayet eder.

Rüyada elinde yumurta tutmak kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına işaret eder.

Rüyada elinde yumurta tuttuğunu görmek kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments