Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde yumurta taşımak

Rüyada elinde yumurta taşımak

Rüyada elinde yumurta taşımak ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada elinde yumurta taşımak gördüyseniz:

  • Elinize çok fazla bilgi geçebilir, aralarında sır olarak saklanılması gerekenler olabilir.

Rüyada elinde yumurta taşımak hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, aradığı çareleri bulacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada yumurta taşımak işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, gönlünce bir hayata kavuşacağına, dayanışma ve sevgi içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinde silah taşımak bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına işaret eder.

Rüyada elinde çanta taşımak içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada elinde kuranı kerim taşımak aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına alamet eder.

Rüyada elinde yemek taşımak kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine inanılır.

Rüyada elinde poşet taşımak haram yollardan mal sahibi olunacağına, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada elinde kuran taşımak karısının çok mutlu olacağına, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments