Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurta tutmak

Rüyada yumurta tutmak

Rüyada yumurta tutmak alınan borçların ödenemeyeceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine alamet eder.

Rüyada yumurta tutmak gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri planları bozabilir.

Rüyada elinde yumurta tutmak uğursuzluklarla karşılaşacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yumurta tutmak büyük bir umutsuzluk duyacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada ekmek arası yumurta yemek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, işinin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada sıcak yumurta toplamak rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzüne yumurta sürmek karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, tüm parasını kaybedeceğine işarettir.

Rüyada yumurta kızartması yemek mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük yumurtalar görmek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sepetle yumurta toplamak eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments