Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde yara görmek

Rüyada elinde yara görmek

Rüyada elinde yara görmek aile bireylerinin çok üzüleceğine, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, yeni bir iş bulacağına, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına tabir olunur.

Rüyada elinde yara gördüyseniz:

  • Yaratıcı bir fkrinizi uygulamaya koymanıza yardım edebilecek bir anlaşma şansı yakalayabilirsiniz.

Rüyada birinin elinde yara görmek sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine delalettir.

Rüyada ellerini yara görmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinin yaralandığını görmek prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada sağ elinin yaralandığını görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, malının, parasının ve makamının artacağına işaret eder.

Rüyada ellerinde yaralar görmek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına delalet eder.

Rüyada elinin içinde yara görmek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada el yarası görmek zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eli yaralanmak büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments