Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ellerinde yaralar görmek

Rüyada ellerinde yaralar görmek

Rüyada ellerinde yaralar görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, çok yıpranacağına, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına inanılır.

Rüyada ellerinde yaralar gördüyseniz:

  • Üretkenliğiniz artıyor.

Rüyada ellerin yara olduğunu görmek yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına inanılır.

Rüyada ellerde yara görmek karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eli yüzü yara görmek hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, gelirinin de garanti altında olacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine delalet eder.

Rüyada el üstünde yara görmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına alamet etmektedir.

Rüyada sol elinde yara görmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, yolunda huzurla devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada elinin yara olduğunu görmek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına alamet eder.

Rüyada ellerini yara içinde görmek yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eli yara olmak çok büyük kötülemeler yapılacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments