Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinin içinde yara görmek

Rüyada elinin içinde yara görmek

Rüyada elinin içinde yara görmek takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, maddi açıdan nefes alınacağına, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada elinin içinde yara gördüyseniz:

  • Belki yepyeni bir saç modeli, belki son moda giysiler.

Rüyada elinin içinde yara görmek zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine delalettir.

Rüyada elin içinde yara görmek aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, huzurlu hissedileceğine, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada ellerini yara içinde görmek işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, mutlu olacağına, hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada el içinde yara görmek daima önüne bakacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, rızkın genişlemesine yorulmaktadır.

Rüyada avucunun içinde yara görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine delalet eder.

Rüyada kendini yara bere içinde görmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini yara içinde görmek moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine inanılır.

Rüyada kendi yüzünü yara içinde görmek hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, sabrını zorlayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments