Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ellerini yara görmek

Rüyada ellerini yara görmek

Rüyada ellerini yara görmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada ellerini yara gördüyseniz:

  • Olaylar netlik kazanınca sizinle aynı şeylerden zevk alan kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada elinde yara olduğunu görmek hayatın düzene gireceğine, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ellerini yara içinde görmek zorlukların yakın zamanda biteceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, onunla yeniden kavuşacağına işaret eder.

Rüyada elin içinde yara görmek iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine yorulur.

Rüyada ellerde yara görmek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, beklediklerini duyacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sağ elinde yara görmek yeni işler alacağına, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına tabir olunur.

Rüyada sol elinde yara görmek her zaman haklının yanında olacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada ellerinin yara olduğunu görmek sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine işarettir.

Rüyada el içinde yara görmek maddi olarak üstünlük elde edeceğine, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments