Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eli yaralanmak

Rüyada eli yaralanmak

Rüyada eli yaralanmak bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, işlerin büyüyeceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada eli yaralanmak gördüyseniz:

  • Türlü manevrayla sizi yönlendirmek veya oyun dışı bırakmak isteyen bir kişiye aynı zeki hamleyle yaklaşmanız gerekebilir.

Rüyada el içinde yara görmek yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, üzüntülü haberler alacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada eli yara olmak dertlerinin bitip huzura ereceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada birinin elinde yara görmek rahatlığa erileceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada elinin yaralandığını görmek sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada ellerini yara görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada el bileğinde yara görmek hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine yorulur.

Rüyada el yarası görmek variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına yorulur.

Rüyada ellerde yara görmek helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments