Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin elinde yara görmek

Rüyada birinin elinde yara görmek

Rüyada birinin elinde yara görmek stresin ve üzüntülerin biteceğine, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine işarettir.

Rüyada birinin elinde yara gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi bağlantılı ilişkilerinizde olumlu değişiklikler var.

Rüyada ellerinde yara görmek kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada elinin içinde yara görmek kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada el yarası görmek hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, başarıları ile tanınacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine alamet eder.

Rüyada ellerini yara içinde görmek sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, haberler alacağına inanılır.

Rüyada elin üstünde yara görmek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada sol elinde yara görmek yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ellerinde yaralar görmek sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, komşular tarafından kötülenileceğine işarettir.

Rüyada elleri yara görmek uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments