Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzında yara çıktığını görmek

Rüyada ağzında yara çıktığını görmek

Rüyada ağzında yara çıktığını görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, bir bebek sahibi olacağına, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine inanılır.

Rüyada ağzında yara çıktığını gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya haberler maddi anlamda bir planlama veya bütçe yapılmasını gerektireceği için yolun sonunda sizin için daha faydalı sonuçlar yaratmış olarak dahi değerlendirilebilir.

Rüyada ağzında yara çıktığını görmek işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, ticarette şansının yaver gideceğine işarettir.

Rüyada vücudunda yaralar çıktığını görmek dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada dilinde yara çıktığını görmek isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Rüyada ayağında yara çıktığını görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, kısmetlerini de göremeyeceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine alamet eder.

Rüyada yüzde yara çıktığını görmek yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde yaralar çıktığını görmek kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine inanılır.

Rüyada vücutta yaralar çıktığını görmek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına yorulur.

Rüyada elde yara çıktığını görmek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, alacaklarını tahsil edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments