Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağında yara çıktığını görmek

Rüyada ayağında yara çıktığını görmek

Rüyada ayağında yara çıktığını görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada ayağında yara çıktığını gördüyseniz:

  • Ani harcamalar veya ani parasal yardımlar, ödemeler ilerledikçe zor veya garip bir durumda kalmanıza neden olabilir.

Rüyada ayağında yara çıktığını görmek tartışmaların sona ereceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada yüzünde yaralar çıktığını görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına delalettir.

Rüyada vücutta yaralar çıktığını görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına tabir olunur.

Rüyada kendinde yara çıktığını görmek işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, sağlığın günden güne iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dilinde yara çıktığını görmek sağlıklı bir ömür süreceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına rivayet eder.

Rüyada başında yara çıktığını görmek onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ağzında yara çıktığını görmek kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine alamet eder.

Rüyada elinde yara çıktığını görmek karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, hayatının düzene gireceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments