Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzde yara çıktığını görmek

Rüyada yüzde yara çıktığını görmek

Rüyada yüzde yara çıktığını görmek yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, moralinin yerine geleceğine, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, işlerinin kötüleşeceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yüzde yara çıktığını gördüyseniz:

  • Maddi gelişmelerin istediğiniz gibi olmadığının veya önceki harcamalarınız nedeniyle kısıtlandığınızın farkına varabilirsiniz.

Rüyada yüzde yara çıktığını görmek keyifleneceğine ve afiyette olacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzde bıçak yarası görmek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yüzde yara çıkmak üzüleceğine, pişman olacağına, yanlış yatırımlar yapılacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada yüzde yaralar görmek çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, aile huzurunuzun bozulacağına alamet eder.

Rüyada yüzde yara izi görmek başarılarının takdir edileceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine rivayet eder.

Rüyada yüzde yara görmek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada elde yüzde yara görmek her anlamda güçleneceğine, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzde tırnak yarası görmek moral bulacağına, hafifleyeceğine, kendini tutamayıp şeytana uyacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments