Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yüzünde yara çıktığını görmek

Rüyada birinin yüzünde yara çıktığını görmek

Rüyada birinin yüzünde yara çıktığını görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada birinin yüzünde yara çıktığını gördüyseniz:

  • Başkalarının sizden isteklerine göre değil, sizin kendi taleplerinize göre ilerlemeniz gerekiyor.

Rüyada yüzünde yaralar çıktığını görmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, iyi hissedeceğine, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünde yara çıktığını görmek işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına alamet eder.

Rüyada kolunda yaralar çıktığını görmek kötü durumların ortadan kalkacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağzında yara çıktığını görmek işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, işbirliği içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzde yara çıktığını görmek malının ve gelirinin çoğalacağına, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücudunda yaralar çıktığını görmek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, dostlardan zarar görüleceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına delalet eder.

Rüyada elde yara çıktığını görmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayağında yara çıktığını görmek kimseye minnet etmeyeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments