Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücutta yara çıktığını görmek

Rüyada vücutta yara çıktığını görmek

Rüyada vücutta yara çıktığını görmek kolaylık sağlayacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, yeniden can bulacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada vücutta yara çıktığını gördüyseniz:

  • İlişkilerde uyumu sağlamak için aşkdan çok, iyi arkadaş olabilmek önem taşıyacak.

Rüyada vücutta yaralar çıktığını görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada vücutta yara çıktığını görmek hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına rivayet eder.

Rüyada vücudunda yaralar çıktığını görmek hiçbir şey yapmak istemez olacağına, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına rivayet eder.

Rüyada kendi vücudunda yara görmek hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine delalet eder.

Rüyada vücudu yara içinde görmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada vücudunun yara olduğunu görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, yardımın alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi vücudunda yaralar görmek darlığa düşeceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine yorulur.

Rüyada vücudunda siyah yaralar görmek mesleğinde çok başarılı olacağına, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments