Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunda yara çıktığını görmek

Rüyada kolunda yara çıktığını görmek

Rüyada kolunda yara çıktığını görmek yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, esenliğe ve feraha kavuşacağına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada kolunda yara çıktığını gördüyseniz:

  • Boşuna endişelenmeyin.

Rüyada kolunda yara çıktığını görmek gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada kolunda yaralar çıktığını görmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, hilekar ve zayıf tanıdığa işaret eder.

Rüyada yüzünde yaralar çıktığını görmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ağzında yara çıktığını görmek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, işlerinin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada elde yara çıktığını görmek çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, onlara sanat öğreteceğine, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına delalet eder.

Rüyada başında yara çıktığını görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafasında yara çıktığını görmek esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, tövbe etmeye delalet eder.

Rüyada bacağında yara çıktığını görmek büyük başarıya ulaşılacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments