Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başında yara çıktığını görmek

Rüyada başında yara çıktığını görmek

Rüyada başında yara çıktığını görmek helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, onların başarıları ile övüneceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine inanılır.

Rüyada başında yara çıktığını gördüyseniz:

  • Sinirlenmeye başlamadan önce, olayların gerçek yüzünü öğrenmeli, çevrenizdekilerin tutumlarına göre tavrınızı belirlemelisiniz.

Rüyada başında yara çıktığını görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kafasında yara çıktığını görmek aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, birlik ve dayanışma halinde olacağına işarettir.

Rüyada elinde yara çıktığını görmek eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, işinde çok ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin yüzünde yara çıktığını görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, lüksünün artacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına yorulur.

Rüyada kolunda yaralar çıktığını görmek eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada kendinde yara çıktığını görmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına delalet eder.

Rüyada vücudunda yaralar çıktığını görmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada elde yara çıktığını görmek içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments