Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin burnunun kanadığını görmek

Rüyada annenin burnunun kanadığını görmek

Rüyada annenin burnunun kanadığını görmek sermayesini kaybedeceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, kasasının ağırlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada annenin burnunun kanadığını gördüyseniz:

  • Belli yeteneklerinizi karlı işlere dönüştürmenin peşinde olmalısınız.

Rüyada annenin burnunun kanadığını görmek projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, huzurunu kaybedeceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin burnunu kanatmak sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, aile hayatına adım atılacağına, imkânlarının çoğalacağına delalettir.

Rüyada başkasının burnunun kanadığını görmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada burnunun çok kanadığını görmek rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada burnunu kanatmak başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka birinin burnunun kanadığını görmek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına delalettir.

Rüyada çocuğunun burnunun kanadığını görmek ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, günahtan kaçınarak yaşayacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine yorulur.

Rüyada burnumun kanadığını görmek görmediği yerlere gideceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments