Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin burnunun kanadığını görmek

Rüyada başka birinin burnunun kanadığını görmek

Rüyada başka birinin burnunun kanadığını görmek hayıflanacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada başka birinin burnunun kanadığını gördüyseniz:

  • Eksik bıraktığınız şeyler var.

Rüyada başka birinin burnunun kanadığını görmek sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, huzurun kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada oğlunun burnunun kanadığını görmek aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada annenin burnunun kanadığını görmek yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burnunun çok kanadığını görmek çok güzel gelişmeler yaşanacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunun burnunun kanadığını görmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına delalettir.

Rüyada burnunu kanatmak dürüst bir şekilde yaşayacağına, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada babasının burnunun kanadığını görmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin burnunun kanadığını görmek dolayısıyla geleceğine değer katacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments