Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının burnunun kanadığını görmek

Rüyada başkasının burnunun kanadığını görmek

Rüyada başkasının burnunun kanadığını görmek varını yoğunu kaybedeceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine delalet eder.

Rüyada başkasının burnunun kanadığını gördüyseniz:

  • Bazı konulara yaklaşımlarınız veya bazı problemlere getirdiğiniz çözümler diğer kişilerle aynı olmayabilir.

Rüyada çocuğunun burnunun kanadığını görmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına işarettir.

Rüyada burnunu kanadığını görmek sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada burnunu kanatmak ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin burnunun kanadığını görmek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine delalettir.

Rüyada burnumun kanadığını görmek çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, yeni bir başlangıç yapmaya, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına işaret eder.

Rüyada oğlunun burnunun kanadığını görmek zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının burnunun kanadığını görmek yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin burnunun kanadığını görmek uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments