Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnumun kanadığını görmek

Rüyada burnumun kanadığını görmek

Rüyada burnumun kanadığını görmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada burnumun kanadığını gördüyseniz:

  • Ailenizi, evinizi, yaratıcılık gerektiren işleri veya parasal başlıklı konuları ilgilendiren alanlarda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada oğlunun burnunun kanadığını görmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada burnunun çok kanadığını görmek ummadığı yerden rızka nail olmaya, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada eşinin burnunun kanadığını görmek de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada burnunun kanadığını görmek çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına işarettir.

Rüyada annenin burnunun kanadığını görmek kendisiyle övüneceğine, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin burnunu kanatmak işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada burnumun kanadığını görmek arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine işarettir.

Rüyada babasının burnunun kanadığını görmek kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments