Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin burnunu kanatmak

Rüyada birinin burnunu kanatmak

Rüyada birinin burnunu kanatmak rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, hakkını savunamayacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin burnunu kanatmak gördüyseniz:

  • Size sevgisini dile getiren kişilere karşı koymanız zor olabilir.

Rüyada çocuğunun burnunun kanadığını görmek rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine delalet eder.

Rüyada kardeşinin burnunun kanadığını görmek kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza alamet etmektedir.

Rüyada burnunu kanatmak iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, sorunlarının artacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kişinin burnunun kanadığını görmek evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının burnunun kanadığını görmek işlerin canlanacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına işaret eder.

Rüyada burnunu kanadığını görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada burnunun kanadığını görmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada annenin burnunun kanadığını görmek başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments