Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde silahlı asker görmek

Rüyada elinde silahlı asker görmek

Rüyada elinde silahlı asker görmek kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine delalet eder.

Rüyada elinde silahlı asker gördüyseniz:

  • Bazı konularda köşeye sıkışmış ya da yolun sonuna gelmiş hissedebilirsiniz.

Rüyada eli silahlı asker görmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada elinde silahlı asker görmek lüksünün ve konforunun da baki olacağına, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada askerde silahını kaybetmek aylık gelirinin artacağına, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada asker ve silah görmek sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, çalışmalarının karşılığını alacağına, kısa sürede evlat sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada silahlı asker olmak yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına inanılır.

Rüyada silahsız asker görmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Rüyada asker silahı görmek birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, mesleğinde uzmanlık yapacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada silahlı asker olduğunu görmek kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, kısmet alacağına, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments