Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eli silahlı asker görmek

Rüyada eli silahlı asker görmek

Rüyada eli silahlı asker görmek çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eli silahlı asker gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım ettikçe kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

Rüyada eli silahlı asker görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, ona kavuşacağına işarettir.

Rüyada elinde silahlı asker görmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada silah asker görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada asker ve silah görmek evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine rivayet eder.

Rüyada asker silah görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına rivayet eder.

Rüyada silahlı asker olmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, hidayete erip huzuru bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada asker olmak ve silah görmek eski enerjisini bulacağına, kazancının ve canın güvence altında olacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine rivayet eder.

Rüyada silahlı askere gitmek çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments