Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker silahı görmek

Rüyada asker silahı görmek

Rüyada asker silahı görmek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada asker silahı gördüyseniz:

  • Siz mantıklı açıklamalar getirmeye çalışırken olaylar kendiliğinden iyice ateşlenebilir.

Rüyada asker olmak ve silah görmek tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, büyük miktarda para kazanacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına delalettir.

Rüyada silah asker görmek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada silahlı asker görmek işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada elinde silahlı asker görmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına işaret etmektedir.

Rüyada asker silah görmek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işaret eder.

Rüyada askerde silahını kaybetmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına alamet eder.

Rüyada silahlı askere gitmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada silahsız asker görmek rahmete vesile olacak gelişmelere, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments