Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker ve silah görmek

Rüyada asker ve silah görmek

Rüyada asker ve silah görmek ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, işten eve bir hayat yaşayacağına, terfi alamayacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada asker ve silah gördüyseniz:

  • Bazı istek veya ihtiyaçlarınızın karşılanması amacıyla kendi istediğiniz yoldan gidilmesi veya yöntemlerinizin kabullenilmesi konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Rüyada elinde silahlı asker görmek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına delalet eder.

Rüyada silahlı asker olmak ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına delalettir.

Rüyada silah asker görmek itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada silahsız asker görmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına alamet etmektedir.

Rüyada asker silah görmek istediği arabaya bineceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine delalettir.

Rüyada silah ve asker görmek kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada askerden silah almak sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, güç ve para kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada askerde silahını kaybetmek rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, şöhret ve hayır getireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments