Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahlı asker olmak

Rüyada silahlı asker olmak

Rüyada silahlı asker olmak güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada silahlı asker olmak gördüyseniz:

  • Ufak bir çabayla bazı kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

Rüyada asker silah görmek kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada elinde silahlı asker görmek hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, hayırlı günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada silahsız asker görmek masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, de elinin bollaşacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine inanılır.

Rüyada silahlı asker olmak ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine delalet eder.

Rüyada asker olmak ve silah görmek projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına delalettir.

Rüyada askerde silahını kaybetmek gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada asker ve silah görmek geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine, dertlerinin unutulacağına delalet eder.

Rüyada silahlı askere gitmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments