Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahlı asker olduğunu görmek

Rüyada silahlı asker olduğunu görmek

Rüyada silahlı asker olduğunu görmek stresli bir ortama gireceğine, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, hakkında iyi yorumlar yapılacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada silahlı asker olduğunu gördüyseniz:

  • Beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada askerde silahını kaybetmek hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, şeytana uyacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada asker ve silah görmek yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına işaret eder.

Rüyada silahlı asker olmak işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada silah ve asker görmek bilge ve alim kimse haline geleceğine, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına rivayet eder.

Rüyada silahsız asker görmek başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına yorulur.

Rüyada silahlı asker olduğunu görmek tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada elinde silahlı asker görmek ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada asker silah görmek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, çok başarılı işlere girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments